Kuopiosoft ry Foorumi

Yleinen lätinä => Avoin alue => Aiheen aloitti: Aloittelija - Tiistai, 19.12.2017, 22.48

Otsikko: Kuopion muut alueet Sorsasalon ja Leväsen lisäksi
Kirjoitti: Aloittelija - Tiistai, 19.12.2017, 22.48
Kuten otsikko kertoo olisin halukas tietämään muita Kuopion alueen airsoft alueita Sorsasalon & Leväsen lisäksi. Telkolla itse aloittelin homman kaveriporukassa, joten onko se nykyään menetetty vai eikö porukkaa paikka kiinnosta? Suinista olen kuullut, että paikka oli mutta olisi menetetty roskaamisen takia. Hamulassa on ilmeisesti järjestetty CQB. Miksi näillä ei enään järjestetä? Unohdettu vai ei porukkaa kiinnosta? Jos jokin paikka jäi kertomatta, kerro sinä se.
Otsikko: Vs: Kuopion muut alueet Sorsasalon ja Leväsen lisäksi
Kirjoitti: Dust - Keskiviikko, 20.12.2017, 01.04
Telkolla ei ole pelattu mies muistiin ja siellä kohtuu paljon liikkuu lenkkeilijöitä ja kasvanut umpeen ainakin kun viimeksi käynyt. Suinnille ei saa enää lupia ja hamulan koulu on purettu joten cqb mahdollisuutta ei valitettavasti ole. Jos jollakin on vinkata mahdollisia alueita laiteltaa vinkkiä varsinkin jos cqb. Sorsasalo ja levänen siis tämän hetken alueet valitettavasti muita ei ole vielä siunaantunut yrityksistä huolimatta.
Otsikko: Vs: Kuopion muut alueet Sorsasalon ja Leväsen lisäksi
Kirjoitti: Julli - Torstai, 21.12.2017, 11.07
Teretulemasta iisalmeen cqb.
Otsikko: Vs: Kuopion muut alueet Sorsasalon ja Leväsen lisäksi
Kirjoitti: koma - Maanantai, 15.01.2018, 21.32
itselläni olisi muutama paikka tiedossa, mutta molemmissa paikoissa on ongelmana se, että siellä käy lenkkeilijöitä.Paikat ovat Neulamäen näköalatorni ja teollisuus alueen liepeillä oleva metsä.

Oletko aivan tosissasi? Jos kuulen, että siellä on pelattu ja sama jengi yrittää RY:n peleihin niin ei hyvä heilu.

Nepalissa ei ole yhtään sallittua pelialuetta. Järjenkäyttö on todellakin sallittu näissä hommissa, ei joka puskassa tartte pelata. Kuopiossa on jonkun verran ihan laillisia alueita ja Neulamäen näköalatorni/teollisuusalue ei todellakaan kuulu tähän kastiin.

Jos on aivan pakko päästä pelaamaan laittomille alueille niin menkää nyt hyvän tähden johonkin missä ei kulje sivullisia eikä kukaan tiedä mitään. Varsinkaan RY:n väki.

Aivan hyvin voitte mennä Sorsasaloon pelaamaan alueelle jossa kellään ei ole mitään sanomista eikä sivullisiakaan ole. Jos kyyti on ongelmana, bussit kulkee ja foorumilta kyselemällä varmasti saa jonkin kyydin.