Kirjoittaja Aihe: Sorsasalo ja sen kehitysideat  (Luettu 739 kertaa)

Poissa Lindman

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 37
Sorsasalo ja sen kehitysideat
« : Tiistai, 23.12.2014, 23.10 »
Morjens kaikki isin pikku kakkapyllyt! :)

Tässä oon ajatellu semmosta hommelia, että tarvittaisko Sorsasaloon oma alueensa/ampumaratansa aseiden käsittelyyn ja hopin säätöön? Nykyään porukka testailee ainakin hoppia vähän joka ilmansuuntaan offarilta käsin. Ainakin Outokummussahan tais olla Hiekkapalstalla vastaavanlainen järjestely?

Ainakin toi hopinsäätörata ois helppo toteuttaa silviisiin, että laitetaan pari aurausviittaa maahan pystyyn ja viittojen väliin nauha. Rata laitettaisiin alkamaan vähän matkan päähän offarista ja ampumasuunnaksi asetetaan pelialue. Kuten jotkut säätävät hoppiaan jo nyt. Aseiden käsittelyalue olisi tietysti helppo liittää ampumapaikan yhteyteen, mutta sitä en tiedä, onko merkkainten rassaamispaikan osoittaminen kovinkaan tarpeellista.

Tietysti jos hoppirataideaa lähdetään viemään vielä eteenpäin, voisi radalle asettaa tietyn matkan päähän peltisen maalitaulun. Tähtäinten kohdistaminenkin ois helppoo, jos jotkut niitä ylipäätään käyttää.

Jos idea saa kannatusta ja järjestely katsotaan tarpeelliseksi, niin voisin vaikka sanoa, notta on tuolla meirän maalla sen verran koivua, notta parit aurausviitat vuollahan.  ;) Tarpeet löytyy siis multa, myös siihen mahdolliseen maalitauluun.

Kansalaiset, it`s up to you!


E: Tähän lankaan myös kaikkimuu Sorsasaloa koskeva jutustelu!
« Viimeksi muokattu: Tiistai, 23.12.2014, 23.14 kirjoittanut Lindman »
Mä oon sit varottava esimerkki siitä, kuinka käy, jos asuu kuusivuotiaasta asti autotallissa.