Kirjoittaja Aihe: HUOMIO: Aseiden virittämisestä ja niitä tekevistä henkilöistä.  (Luettu 1178 kertaa)

Poissa Jake

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 12
HUOMIO! Kirjoitan tekstin yksityishenkilönä, jolla ei ole varsinaista tekemistä Kposoft RY:n kanssa, vaikka mulla modeoikeiudet onkin.

Sinnetänne aina ilmestyy ilmoituksia pyssyjen fiksaajista ja niitä on aika paljon, VAROKAA!

Nytkun kaikki kullannuput antaa rakkaan pyssykkänsä toisen laitettavaksi, niin tarkastakaa asioita! Foorumilla on helppo puhua kuinka vaihtaa johdot sun muuta, mutta kyselkää näistä laittajista kokemuksia AINA muilta. Niin paljon olen saanut ja muut ovat saaneet korjata näiden niin sanottujen asentajien jälkiä, ettei uskokkaan. Myöskään se, että on ollut töissä airsoftpuljussa ei TODELLAKAAN takaa sitä, että ko. henkilö mitään osaisi tehdä. Mulle on tullu fiksattavaks useempia pyssyjä liikkeiden jäljiltä. Liike ei ollut virityspaja, vaan suuri myymälä, joka ei ole tradesoft tai milgear.

Tottakai virheitä sattuu kaikille, mutta jos asioiden yleinen taso on matalemmalla kuin merenpohja, ei voi onnistua.
 
Henkilökohtaisesti olen fiksaillut näitä toistakymmentä vuotta, enkä silti sano, että osaisin kaiken ja minua parempia tekijöitä on useita tässäkin valtiossa (laitettujen aseiden määrä on ehken 200 luokkaa). Josta voinemme päätellä, että vuoden pari harrastanut tuskin kykenee kovinkaan kummoiseen suoritukseen. Itse mielestäni teen jo ihan kohtuullisia vehkeitä, en parhaita toki, mutta siinä on takana suuri mielenkiinto asiaa kohtaan ja yli kymmenen vuotta kokemusta.

Mun mielestä perus AEG fiksaukseen kuuluu aina seuraavat: Sorbo, AoE korjaus ja männän modaus, shimmitys bevelin kautta, ilmatiiviyden tarkistus ja korjaus, sähköjen uusiminen ja koko koneiston putsaus sekä uudelleen rasvaus. Toki vielä hopin tiiveys ja toiminta tsekataan ja fiksataan ton päälle. Tähän menee aikaa! Useamman tunnin homma, vaikka moisesta ottaisi 80 euroa rahaa, ei siinä kummoiselle tuntiliksalle pääse. Joten jos joku lupaa fiksaa pyssys 10 tai 20 e rahasummalla, se ei sitä tee kunnolla, tai tekijä on idiootti.

TL;DR, SUMMASUMMARUM: Älkää antako asettanne laitettavaksi kenelle tahansa, kyselkää muilta kokemuksia kuka osaa laittaa ja kuka ei ja antaa näiden alottelijoiden rikkoa omat aseensa ennenkuin annatte teidän pyssyn fiksattavaksi! Ja nimenomaan KYSYKÄÄ MUILTA KOKEMUKSIA, kuka tahansa voi puhua et oon ollu liibalaabashopissa töissä viikon et osaan kaiken, ei se osaa.

Kiitti ja kuitti, suoraan sanoen vituttaa tämä tilanne, kun tyypit "korjaa" muiden vehkeitä rikkomalla ne vielä huonommaksi ja ite saa yrittää niiden saatanoiden sotkuja selvitellä ja osa näistä fiksaajista teetättäävät vielä omat aseensa muilla, kun eivät sitäkään itse kykene tekemään. /avautuminen

Nimiä tai firmoja en ala julkisesti mainitsemaan kohteliaisuus syistä.
« Viimeksi muokattu: Torstai, 14.01.2016, 18.58 kirjoittanut Frenger »