Kirjoittaja Aihe: OP SALVAGE HAMMER Palauteketju  (Luettu 258 kertaa)

Poissa Dust

  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 115
OP SALVAGE HAMMER Palauteketju
« : Lauantai, 01.09.2018, 18.05 »
Nonii pelit on pidetty. tänne saa ja pitää antaa palautetta mikä oli hyvää ja mikä huonoa niin voidaan kehittää peliä eteenpäin ! kiitos ja kumarrus kaikille pelaajille.

Sissi komentajan näkökulmasta pelit oli onnistuneet ja pantiin kunnolla hanttiin mekanisoidulle ja saatiin tiukkoja vääntöjä aikaiseksi.

+viestintä toimi kohtuullisen hyvin
+porukka oli 5/5
+tehtävät oli sisseillä sopivia sissi toiminnan harjoittamiseen ,niin partio kuin ryhmäkoon toimintaa oli mukana. eikä toiminta tuntunut pelkkänä vastaosastona olona vaan tekeminen pysyi mielekkäänä.

-toisen paladin vehkeen vaihteleva toimivuus
« Viimeksi muokattu: Lauantai, 01.09.2018, 21.55 kirjoittanut Dust »

Poissa Suomiporsas

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 1
Vs: OP SALVAGE HAMMER Palauteketju
« Vastaus #1 : Lauantai, 01.09.2018, 22.03 »
Varmaan yhet tämän vuoden parhaista peleistä, ettei jopa parhaat.

+ Sissit tuntu sisseiltä ja mekki tuntu mekiltä, eli oli kaksi selvästi toisistaan eroavaa osapuolta mukana. Eli jos ilmoittauduit mekille niin sait mekkiä ja jos ilmoittauduit sisseille niin sait sissitoimintaa.
+ Vastapuoli (olin mekillä) loi kuumottavaa tunnelmaa, että mennään tosiaan väijytyksestä toiseen ja pakko on jalkauttaa ukot koska ei tiedä että onko siellä miinoituksessa 2 vai 15 ukkoa vahtimassa. Sitten kun tuli kontakti niin ukkoa tuli joka puolelta niskaan. Sissien määrällinen alivoima ei tuntunut, eli loistavasti pelattu sisseiltä ja hyvin pääsitte piirittämään/selkään.
+ Tahti oli sopiva. Tehtävät oli eroteltu selvällä siirtymällä ja aina siirtymät tehtiin yhtenäisenä joukkona. Myös tauko oli hyvä niin ehti vähän ottaa palasta ja silti ei jääty aikataulusta jälkeen.

- Juonesta ei ollu hirmu suurta hajua. Alkubriiffissä olisi hyvä ollut käydä läpi suurempi kuvio. Julppuli anto ennen osaa tehtävästi tosi hyvät brieffit ja osaltaan tuntu että mennään vaan ja rähistään.
- Oletin vähän että olisi joka ajoneuvolla ryhmät ja ryhmänjohtajat jotka sitten piiskaa porukkaa. Mekillä tämä meni jullin komennoilla hyvin kun oltiin tiiviissa porukassa ja joka homma meni käytännössä: Autot tiellä, tien vasen puoli ja tien oikea puoli. Olisin tykännyt enemmän että 10 antaa ohjeet ryhmänjohtajille jotka kertoo sen ryhmälle ja sitten lähetään. Tässä on tietysti se että pitäisi etukäteen saada ryhmänjohtajat käytännössä. Homma meni kuitenkin todella sujuvasti.