Kehitys kehittyy ja jopa Kuopiosoft:kin hitaasti sen mukana. Olemme jonkin aikaa kuulleet kyselyitä, että onko meillä omaa discord-kanavaa keskustelua varten. Vielä tuota ei ole ollut, koska olemme halunneet pitää foorumipohjan toiminnassa. Mutta väistämättä suunta on ollut sellainen, että sen kulta-aika Kuopiosoftaajien keskuudessa on jo mennyt.

Haluamme olla mahdollisimman helposti löydettävä ja kiinni saatava toimija, joten ulotimme lonkeromme nyt myös Discordin ihmeelliseen maailmaan Whatsappin lisäksi. Haluamme kuitenkin muistuttaa ja painottaa, että peleihin ilmoittautumiset ja säännöt ym. ovat edelleenkin täällä meidän kotisivuillamme. 

Ja niinkuin aina keskustellessamme omilla nimillämme tai nimimerkeillä, muistetaan käytöstavat. Eli kunnioitetaan kaveria ja hänen näkemystään, vaikka se ei aina omaa mieltä miellytäkään. Keskustelusäännöt löytyvät tuolta kanavaltamme ja jokaisen tulee ne ymmärtää.

Mutta pidemmittä löpinöittä, Tervetuloa kaikille Kuopiosoftin Discord-kanavalle keskustelemaan ja viihtymään.

 

https://discord.com/invite/TsRtaeWchY

 

Ystävällisin terveisin

Antti Hotari

Kuopiosoftin puheenjohtaja

Seuraavana luvassa sekä hyviä että huonoja uutisia koskien Kuopiosoftin kesäkuuta.

 

Yhdistyksen sääntömääräinen kokous saatiin päätökseen Sunnuntaina, päälimmäisenä käteen jäi uusi hallitus, lisää tapahtumia kaudelle sekä Sorsasalon sääntöjen tarkastaminen.

 

Kuopiosoftin jäsenkausi vaihtuu joka vuonna Tammikuun ensimmäisenä päivänä, joten on aika siis muistutella nykyisiä jäseniä kauden 2020 jäsenmaksun maksamisesta.

 

Taas olisi se aika vuodesta, eli tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen!