Yhdistyksen sääntömääräinen kokous saatiin päätökseen Sunnuntaina, päälimmäisenä käteen jäi uusi hallitus, lisää tapahtumia kaudelle sekä Sorsasalon sääntöjen tarkastaminen.

 

Uusi hallitus

Kaudelle 2020 hallitus muodostettiin seuraavanlaiseksi:

Puheenjohtaja: 

Antti Hotari (Inferno)

Varapuheenjohtaja:
Toni Jääskeläinen (koma)

Sihteeri:
Jarno Lipponen (Jarppa)

Rahastonhoitaja:
Joona Parkkinen (Frenger)

Hallituksen jäsenet:
Juha Laitinen (Juha)

 

Tapahtumia

Jos ikäsi puolesta et ole vielä riittävän vanha isoihin tapahtumiin tai muuten vaan olisit kiinnostunut aloittamaan Airsoftin lajina, ei hätää! Meillä saattaa olla juuri jotain sinulle sopivaa ja kiinnostavaa ensi kesänä luvassa! Kannattaa pysyä kuulolla, tiedotamme asiasta lisää kevään aikana.

 

Pyrimme järjestämään Sorsasalon alueella myös jatkossa vähintään kaksi kertaa vuodessa talkoita pelialueen ylläpitämisen merkeissä. Näistäkin lisää ihan piakkoin!

 

Sääntömuutoksia

Maaliskuun alusta aloitamme myös tämän kauden kestävän kokeilun Sorsasalon tehorajojen kanssa. Koska kontaktietäisyydet ovat melko lyhyitä ihan pelialueen luonteen vuoksi, sekä ylilyöntejä on tapahtunut vuosien varrella jatkuvasti, siirrymme 1.3.2020 alkaen Sorsasalon osalta seuraaviin tehorajoihin:

 

Itselataavat aseet: 1,6 Joulea piipun suulta mitattuna

Kertaviritteiset aseet: 2,25 Joulea piipun suulta mitattuna

 

Samalla tuomme takaisin säännölliset aseiden kronottelut. Näin jokaiselle muodostuu rutiini asian osalta.

Hallituksen jäsenet vastaavat mahdollisiin kyselyihin asian osalta sekä mielellään auttavat ja opastavat mahdollisten teknisten asioiden, esim. jousen vaihtojen kanssa.

 

Vuokra-aseita

Pyrimme myös saamaan tulevan kauden aikana yhdistykselle varustepaketteja vuokrattavaksi peleihin. Ensisijaisesti nämä tulevat olemaan tarkoitettu ensikertalaisille lajiin tutustumista helpottamaan. Tästäkin lisää infoa ja ohjeistusta luvassa lähiaikoina.

 

Siinäpä tiivistettynä kokouksen antia. Hallitus kokoontuu parin viikon päästä suunnittelemaan tarkemmin vuoden kuvioita jonka jälkeen jo luultavasti on enemmän infoa jaettavaksi monien asioiden osalta. Jos sinulla heräsi kysyttävää asiasta kuin asiasta, tai mielessäsi on joku hyvä ehdotus ottakaa vaan rohkeasti yhteyttä jäseniin. Keskustelupalstaakin kannattaa hyödyntää.

 

Minun ja koko hallituksen puolesta hyvää alkanutta vuotta. Tehdään tästä yhdessä antoisa kausi!

-Frenger