Kuten pystytte näkemään, olemme vihdoin saaneet uudet kotisivut pystyyn. Tämä valitettavasti tarkoittaa samalla myös sitä että luovuimme yhteensopivuusongelmien takia vanhasta foorumialustasta kokonaan, joten kaikki joutuu tekemään uuden käyttäjätilin päästäkseen kirjautumaan sisään. Tätä helpottaakseen sain kuitenkin Facebook ja Google-account integraatiot käyttöön, joten niillä pystyy myös tekemään ensirekisteröitymisestä helpompaa.

 

Mitä taas ominaisuuksiin tulee, niin tällä uudella sivustolla pelit tulevat näkyviin omien sivujensa lisäksi suoraan etusivulle sekä kalenteriin. Pelikalenteristä myöskin näkee kaikki ilmoitetut pelit suoraan ja samalla voi ilmoittautua niihin. Jotta pelaajamäärälaskurit pysyisivät mahdollisimman tarkkoina, toivomme että jokainen ilmoittaisi itsensä peliin eikä enää vanhaan tyyliin kavereita pysty ilmoittamaan. Rohkaiskaa kaikki vaan käyttämään näitä uusia sivuja! Tämän uuden järjestelmän ansiosta peliin ilmoittautuminen onnistuukin helposti vain parilla klikkauksella.

 

Sivuilta löytyy myös uusi keskustelualue sekä galleria. Ja jos haluatte kuvia lisättäväksi sinne, ottakaa yhteyttä minuun eli Frengeriin.

 

Yhdistyksen jäsenet huomio! Ottakaa rekisteröitymisen jälkeen yhteyttä yksityisviestillä minuun, niin saan ylös teidän uudet käyttäjänimenne keskustelualueen jäsenten aluetta varten.

 

Kysymyksiä ja kehitysehdotuksia otetaan vastaan, tehdään tästä Kuopiosoftille mainio uusi kohtaamispaikka!