Vuosi 2019 rupeaisi olemaan taputeltu ja uuden vuoden tuomia ihmeellisyyksiä odotetaan innolla, ainakin allekirjoittaneen osalta. Alla pieni yhteenveto osasta kesän karkeloita minun silmin.

Conquest13

Itselle tämä vuosi soi minulle ekat "isommat" pelit joista ensimmäisenä oli vuorossa Conquest 13 Vihtijärvellä. Tuolle reissulle lähettiin Kuopiosoftin sihteerin Jarnon kanssa tästä Toivalasta varsin hyvin levänneinä ja täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Eli edellisenä iltana hioimme taktiikat ja pyssyt viimeisintäkin yksityiskohtaa myöten kuntoon ja huomasimme, että perskules.. kellohan onkin jo melkein yksi yöllä ja herätys on 4:30. Matkaan päästiin ja parin pysähdyksen jälkeen olimmekin jossain Hyvinkään ja Hangon välissä, oikeassa paikassa kuitenkin. Peliä riittikin koko päiväksi ja vaikka keli ei varsinaisesti hellinyt niin mukavaa oli silti ja lisää tuttavuuksia syntyi. Siitä sitten h*%&vetin myöhään illalla auton keula kohti Savoa ja siinä yhden pintaan oltiinkin jo takaisin kotikulmilla. Ei muuten tarvinnut unta houkutella kauaa, mutta suihkussa sentään jaksoi käydä. xD

Tuosta reissusta hieman videonpätkää alla.

Conquest 13 2019

 

Operation Speed Hammer

Edellämainittujen karkeloiden jälkeen olikin heti seuraavana viikonloppuna Iisalmen airsoft porukan kanssa yhteispelit nimeltään Speedhammer. Vauhtivasarassa oli hieman juonentynkää ja sen mukana tuomia muutamia larppaus- ja spesiaalitehtäviä. Pelejä suosi uskomattoman hyvä sää ja itse pelitkin menivät ainakin minun silmissäni oikein hyvin ja fiilis oli loistava. Noissa peleissä olimme Petrin ja Tonin kanssa pientä hämmennystä aiheuttava sissiryhmän tynkä ja osittain jopa onnistuimmekin siinä =)

Noista karkeloista myös video alla.

Operation Speed Hammer 2019 Iisalmi

 

TSTOS19

"Isot pelit" kruunasi sitten varmasti kaikkien suomalaisten softaajien graali eli TSTOS vuosimallia 2019. Pelihän oli tiedossa jo pitkään ja siihen oli ilmoittauduttukin jo vähintäänkin ajoissa, mutta silti lopussa pääsi hienoinen kiirus iskemään. Tonin auto saatiin kuin saatiinkin semijärkevään nippuun "muutamasta" vastoinkäymisestä huolimatta ja taival kohti Padasjoen pelejä saattoi alkaa! Matkalla nyt kiinnitettiin vaihdelaatikkoa uudestaan ja muita näitä autoiluun liittyviä perushommia, mutta ne kuulemma kuuluvat harrastukseen. 

Peleihin tultiin sit muodikkaasti hieman myöhässä, vaan sehän ei meidän ryhmää haitannut vaan heti alkutarkastusten ja teltan pystyttämisen jälkeen lähettiin sitten pimeän turvin pelaamaan ja sieltä selvittiin vielä takaisinkin.

Itse peleissähän nyt sattui ja tapahtui vaikka ja mitä, mutta kuitenkin pelit taisivat kääntyä plussan puolelle noin kokonaisuutena, josta ISO kiitos meidän loistavalle ryhmälle!!!

Tuostakin reissusta on myös jotain videoo tallella:

TSTOS 19

 

 

Näin Joulupyhien ja -juhlien jälkeen oli myös mukava (vaikka ainahan se on) käydä sulattelemassa kinkut ja suklaat sun muut herkut Airsoftin parissa. Pelaajia oli mukava määrä jälleen kerran ja noin 7 asteen pakkanen oli varsin hyvä keli pelaamiseen (jos vaan vehkeet sattuisi toimimaan). 

Kuvia Sorsasalosta 27.12.2019

 

Minulle Airsoft on tässä reilun kahden vuoden aikana tuonut valtavasti uusia tuttavuuksia, hyviä kavereita ja loistavia ystäviä. Vaikka harrastusta onkin verraten vähän aikaa takana niin hauskuutta se ei vähennä missään määrin. Jokaiset pelit jättävät aina hymyn suupieliin ja aina kun on vähänkään mahdollista päästä pelaamaan niin sinnehän lähdetään.

 

Ollaan loppuvuosikin kiltisti ja suojalasit päässä kun raketeillakin räiskitään!

 

Kiittäen vuodesta 2019

Antti Hotari

Kuopiosoftin varapj