Puheenjohtaja:

Antti Hotari (Inferno)

 

"Minä olen vielä "aloittelija" mitä airsoftiin tulee, mutta en anna sen haitata menoa. Sohvasoftausta takana pidempään, mutta itse pelejä on tullut kierrettyä syksystä 2017 alkaen. Kameroita koitan pitää aina pelatessa matkassa, jotta jäisi edes joku todiste omasta liikkumisesta ja parastahan olisi, jos joku niiden innoittamana vaikka kävisi lajiakin kokeilemassa. Haluan kehittää osaltani, että airsoftin kokeilukynnys pienenee vieläkin alemmaksi ja uusia pelaajia saadaan käymään kentällä ainakin kokeilemassa lajia. Omaa välineistöä löytyy myös vähän joka lähtöön ja sitä omaa "tehokasta" pelityyliä vielä vähän hiotaan. Minut löytää IG:stä nickillä @tribalion86 ja youtubesta nickillä Hotarinnuorimmainen. Ota rohkeasti vain yhteyttä, jos aiheeseen liittyvää kysymistä ilmenee."


Varapuheenjohtaja:

Toni Jääskeläinen (koma)

"Aikoinaan Kuopiosoftin PJ esittelyvuorossa kesätauon jälkeen. Pitkän linjan harrastaja ja nykyisin yhdistyksen takapiruna ja pelinjärkkänä toimija. 15 vuotta airsoftia ja AEG rakentelua. Jonkinlainen tietotaito siis jo kertynyt. Netissä nimimerkillä koma ja oikeassa maailmassa Toni. Autan mielelläni hädän ja epätietoisuuden hetkellä."


Sihteeri:

Jarno Lipponen (Jarppa)

 

 "Lajin parissa mennyt noin 13 vuotta, joista useimmat vuodet PSAYn leivissä. Perusasiat siis kunnossa. Nykyään valitettavan harvinainen näky pelikentillä, mutta toisinaan siellä edustamassa nopeaa liikkumista sekä rentoa asennetta. Pääasiassa kuitenkin taustahääräilijänä. Ihmisenä asiallinen ja rehti kaveri, voi siis kysellä ihan asiasta sekä sen vierestä. Pelikentillä tunnistettavissa pienestä koosta ja aivan liian isoista kivääreistä."


 Rahastonhoitaja: Joona Parkkinen (Frenger)


 Jäsenet:

 

Juha Laitinen