Puheenjohtaja: Jani Tiitinen (Japa)

 

"Nimi on Tiitinen oon harrastanu lajia jonkun about 14v. Pelaamisen lisäks nautiskelen varuste kokonaisuuksien ja yksittäisten varusteiden kokoamisesta ja keräilystä. Vanhempi jenkki geari ja britti issue on oikeestaa se mun juttu. Pyssyt on pääsääntösesti enempi tai vähempi rakenneltuja työkaluja joista karsittu turhat hipo ominaisuudet pois ja panostettu siihen että ne ei jätä kentällä pulaan."

 


Varapuheenjohtaja: Antti Hotari (Inferno)

 

"Suuren johtajamme Tiitisen oikeana kätenä eli varapuheenjohtajana toimin minä ja nimi on Hotari, foorumilla tunnetaan nickillä Inferno. Minä olen melko aloittelijan saappaissa vielä mitä airsoftiin tulee, mutta en anna sen haitata menoa. Sohvasoftausta takana muutama vuosi, mutta itse pelejä on tullut kierrettyä syksystä 2017 alkaen. Kameroita koitan pitää aina pelatessa matkassa, jotta jäisi edes joku todiste omasta liikkumisesta ja parastahan olisi, jos joku niiden innoittamana vaikka kävisi lajiakin kokeilemassa. Välineistöä löytyy myös vähän joka lähtöön ja sitä omaa "tehokasta" pelityyliä vielä vähän hiotaan. Minut löytää IG:stä nickillä @tribalion86 ja youtubesta nickillä Hotarinnuorimmainen. Ota rohkeasti vain yhteyttä, jos aiheeseen liittyvää kysymistä ilmenee."


Sihteeri: Jarno Lipponen (Jarppa)

 

 "Lajin parissa mennyt noin 12 vuotta, joista useimmat vuodet PSAYn leivissä. Perusasiat siis kunnossa. Nykyään valitettavan harvinainen näky pelikentillä, mutta toisinaan siellä edustamassa nopeaa liikkumista sekä rentoa asennetta. Pääasiassa kuitenkin taustahääräilijänä. Ihmisenä asiallinen ja rehti kaveri, voi siis kysellä ihan asiasta sekä sen vierestä. Pelikentillä tunnistettavissa pienestä koosta ja aivan liian isoista kivääreistä."


 Rahastonhoitaja: Joona Parkkinen (Frenger)


 Jäsenet:

 

Juha

 

Julle

 

Toni Jääskeläinen (koma)

"Hallituksen jäsen ja entinen PJ esittelyvuorossa kesätauon jälkeen. Pitkän linjan harrastaja ja nykyisin yhdistyksen takapiruna ja pelinjärkkänä toimija. 14vuotta airsoftia ja AEG rakentelua. Jonkinlainen tietotaito siis jo kertynyt. Netissä nimimerkillä koma ja oikeassa maailmassa Toni. Autan mielelläni hädänhetkellä ja epätietoisuuden hetkellä."